Afbeelding
Foto: Pixabay

Mindfulnessgroep Steenwijk wil groeien

Steenwijk

STEENWIJK - Lijkt het je fijn om met een groep te mediteren? De mindfulnessgroep in Steenwijk bestaat inmiddels al meer dan tien jaar en staat open voor uitbreiding. 

Een keer in de veertien dagen komt de groep bij elkaar op de donderdagavond van 19.30 tot cirva 21.15 uur. De groepsleden beoefenen verschillende meditatievormen zoals geleide-, loop- en stille meditatie. Ook is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Als je geïnteresseerd bent en eerst eens wil meemaken hoe het is om met een groep te mediteren, dan ben je van harte welkom op donderdag 7 juli in de Clausschool. Vooraf aanmelden bij Janneke van der Laan, telefoon 06-42191741. Om mee te kunnen doen is het wel een voorwaarde dat je al ervaring hebt met meditatie!

Winnaar Toon Vissers
Toon Vissers is Biljart kampioen geworden van de Biljartvereniging de Reunestoters uit Marijenkampen Met zes foto's 27 apr, 13:45
Hete zomers en natte winters
Impulsregeling Klimaatadaptatie benut voor Westerveld: 5 miljoen euro voor maatregelen om de leefomgeving aan te passen aan weersextremen Westerveld 27 apr, 12:00
Infopunt Duurzaam Doen
Spreekuur update Infopunt Duurzaam Doen: Van duurzaam huis tot groene tuin Steenwijk 27 apr, 10:00