Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Alzheimer Trefpunt op 11 oktober met psycholoog Judith Mittendorff

Steenwijk

STEENWIJK - Dinsdagavond 11 oktober is er Alzheimer Trefpunt in Woonzorgcentrum Zonnekamp, aan de Oyershoeve 1 in Steenwijk. Zonnekamp is de nieuwe locatie waar het Alzheimer Trefpunt vanaf nu gehouden zal worden, 11 oktober is de eerste avond met psycholoog Judith Mittendorff. Judith werkt voor Zorggroep Noorderboog en komt vertellen over mogelijke veranderingen in gedrag van mensen die de diagnose dementie krijgen. En hoe je er als naaste en professional het beste mee om kunt gaan. Met alle ruimte voor vragen!

Het Alzheimer Trefpunt in Steenwijkerland is een plek voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom, de koffie staat klaar. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Aanvang programma 19:30 uur, de avond duurt tot 21:00 uur. Doel is lotgenotencontact, informatie uitwisselen en een stukje gezelligheid. Samen bouwen aan een dementievriendelijk Steenwijkerland! Het Alzheimer Trefpunt Steenwijkerland wordt georganiseerd door de belangenbehartigers en vrijwilligers van Alzheimer Nederland, Sociaal Werk De Kop en de casemanagers dementie. Meer informatie via: mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl

Aanvallende actie van Jason Huisman
Update: Olde Veste wint laatste competitiewedstrijd tegen Alcides met 3-1 Met foto- en videoverslag 11 uur geleden
Bas Nijhuis
Bas Nijhuis volgt Overijsselse Olympische sporters in eigen Oost-serie 'Bas naar de Spelen' Sport 12 uur geleden
Diner en Blanc
Laatste kaarten in de verkoop Diner en Blanc Steenwijk 19 mei, 18:33