Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kerst in ‘t Lam

Steenwijkerland

BLOKZIJL - Op zaterdag 17 december zal in het sfeervolle kerkje van de doopsgezinden in Blokzijl aan de Breestraat, weer Kerst in ’t Lam worden georganiseerd. De afgelopen twee jaar ging deze anders-dan-anders kerstbijeenkomst online.

Kerst in ’t Lam wil zich onderscheiden van andere en traditionele kerstvieringen. Voormalig predikant Andries Bakker brengt een aantal verhalen rond vrede, liefde en geluk voor het voetlicht, terwijl het popkoor Bloxy Music onder leiding van Jane Loois uit Blokzijl voor een muzikale invulling zorgt. De verhalen die Andries Bakker vertelt hebben vaak een eeuwenoude oorsprong. De songs door Bloxy Music, van onder anderen Justin Paul, Mariah Carey en Amy Grant en Rufus, zijn positief van inhoud.

Kerst in ’t Lam 2022 wil mensen bemoedigen en laten genieten in deze, voor veel mensen, donkere tijd. Aanvang van Kerst in ’t Lam is 19.30 uur en iedereen is welkom. Reserveren is niet nodig. De toegang is gratis, maar bij de uitgang wordt  gecollecteerd voor de voedselbank. Locatie: t Lam, Breestraat 2 in Blokzijl.

Afbeelding
Zomerse Exoten-Expeditie voor jongeren in Nationaal Park Steenwijkerland 1 uur geleden
Jannie Mol bij de huldiging 65 jaar lid, Jannie Baas (links) en Marie Strating -
Vrouwen van Nu Polder II/Steenwijkerwold viert 75-jarige jubileum in de Proefkolonie Steenwijkerland 3 uur geleden
De nieuwe trainer Peter Joustra -
Dubbelinterview: Peter Joustra volgt Hans Nijmeyer op als trainer van DIOS Sport 4 uur geleden
Henk Holterman
Henk Holterman neemt afscheid van zijn werkzame leven bij Het Eethuisje van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 22 uur geleden
Frans en Jannie de Groot zijn beiden heel actief bij ANBO-PCOB Steenwijk -
PCOB Steenwijk is 40 jaar: 'Je kunt nog veel als je ouder bent' Steenwijk gisteren
Afbeelding
Ondernemers Steenwijk Vestingstad houden winactie voor Moederdag Steenwijk 2 mei, 13:31