Harm Visserman en Corine Krijnen-Visserman
Harm Visserman en Corine Krijnen-Visserman Foto: Aangeleverd

Vader en dochter Visserman exposeren tijdens Kerstrondje Oldemarkt

Steenwijkerland

OLDEMARKT - Op 17 december zal er in Oldemarkt weer een Kerstrondje gehouden worden. Aan bezoekers, zowel jong als oud, worden sfeervolle belevenissen en activiteiten op verschillende locaties in Oldemarkt aangeboden. Op meerdere adressen kunnen bezoekers aanwaaien voor een gratis workshop, tentoonstelling, proeverij, muziek en zoveel meer wat Oldemarkt in kerstsfeer jong en oud aanbiedt. In het atelier van Harm Visserman zullen vader en dochter (Corine Krijnen-Visserman) een kleine expositie houden.  

Corine is geboren Oldemarkter en nu zelfstandig grafisch vormgever en illustrator. Ze zal geïnteresseerden haar werk laten zien en een workshop geven over sfeervolle winterillustraties maken met verschillende technieken (aquarel, potlood, acryl en digitale technieken).

Harm werkt met krijt en inkt. Met krijt worden pastelschilderijen gemaakt en met inkt worden (pen-)tekeningen, kleurenhoutsnedes en linosnedes gemaakt. Hij zal laten zien hoe het drukken van lino- of houtsnedes gaat. Ook mag de bezoeker zelf een werkje drukken op de drukpers.

Vader en dochter verwelkomen u graag op 17 september van 10.30 uur tot  16.30 uur in het atelier van Harm Visserman, Burgemeester Kuiperslaan 95 in Oldemarkt.

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 10 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 12 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 14 uur geleden