Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tweede editie van Benefietdiner in Grote Kerk Steenwijk

· leestijd 1 minuut Steenwijk

Weet je het nog? Een uniek evenement vorig jaar mei in de Grote Kerk: het Diner en Blanc. Het was een groot succes en daarom doet Lionsclub Steenwijk De Kop het dit jaar dunnetjes over. Noteer alvast: vrijdag 24 mei 2024. Een Diner en Blanc... uniek dineren, in het wit, op een prachtige locatie, met vrienden, vrienden van vrienden, collega’s of familie. Vriendschap is het motto en wit is de dresscode. Lionsclub Steenwijk De Kop haalt met dit benefietdiner geld op voor het goede doel. Dit jaar is dat Make-A-Wish.

Wensen vervullen van jonge patiënten De opbrengst van het Diner en Blanc 2024 schenkt de Lionsclub aan Make-A-Wish. Zo draag je dus met jouw aanwezigheid direct bij aan het vervullen van de diepste wensen van ernstig zieke kinderen. Het is niet alleen een wens die in vervulling gaat, het is voor deze kinderen een reis van verheugen, beleven en nagenieten. Of het nu gaat om een meet-and-greet met je favoriete voetbalclub of een ritje op een echte unicorn. Het realiseren van de allerliefste wens van een jonge patiënt geeft weer kracht en vertrouwen en heeft blijvend effect.

Witte loper

Kom culinair genieten in de Grote Kerk De Grote Kerk, die de tand des tijds heeft doorstaan, wordt weer omgedoopt tot een witte, feestelijke locatie. Vanaf 18.00 uur ligt de witte loper uitgerold tot in de kerk voor een warm welkom en, voor wie dat wil, een fotomoment. De avond belooft weer een spektakel te worden met een heerlijk driegangendiner, verzorgd door restaurant De Oude Smidse, live muziek en boeiend entertainment.

De avond eindigt met een wervelende veiling, waarvan de opbrengst ook in z’n geheel naar het goede doel gaat.

De kaartverkoop is begonnen

Inmiddels is de kaartverkoop gestart. Je kunt per persoon een plaats aan tafel boeken. Wil je met een groep komen dan kun je een ronde tafel voor 6 personen of een ronde tafel voor 8 personen boeken. Kosten voor een couvert: € 75,00 per persoon (exclusief drankjes). Beleef een onvergetelijke avond en lever een tastbare bijdrage aan het vervullen van dromen van ernstig zieke kinderen. 

Boek je kaarten snel via www.dinerenblancsteenwijk.nl.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk gisteren
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 26 apr, 10:10