Basisschool in Rwanda
Basisschool in Rwanda Foto: Rudolf Simon

Ruben Wijmenga organiseert een World Servants Benefietconcert voor Rwanda in Vollenhove

Steenwijkerland

VOLLENHOVE - Ruben Wijmenga gaat komende zomer naar Rwanda om vanuit de organisatie World Servants mee te bouwen aan een kleuterschool. Om dit project te financieren organiseert hij op 29 januari een concert in de Mariakerk. 

World Servants is een organisatie die het voor jongeren uit Nederland mogelijk maakt om in een derdewereldland mee te bouwen aan een ziekenhuis, school of lerarenwoning. Ruben vertelt: “Dit jaar heb ik mij ingeschreven voor een project in de zomer van 2023 in Rwanda om daar te bouwen aan een kleuterschool, zodat zo’n 120 kinderen een plek krijgen om zich te ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool.”

Benefietconcert

Voor de financiering van dit project zal er een benefietconcert gehouden worden in Vollenhove, waarin u meegenomen wordt op een muzikale reis. Tijdens het concert wordt een World-Servantsproject uitgebeeld in live muziek en dans, met onder andere muziek van componist Douwe Eisenga.

Het concert vindt plaats op zondag 29 januari, van13.30 tot 15.30 uur in de Mariakerk aan de Bisschopstraat 32 in Vollenhove. Voor meer informatie, doneren en een preview kunt u kijken op geef.ws/benefietconcert.


Afbeelding
Geslaagde vrijwilligersavond Historische Vereniging Steenwijk Steenwijk 11 uur geleden
Afbeelding
'Ik kon altijd met al mijn vragen bij haar terecht' Partnerbijdrages 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Steenwijkerland legt Klimaat- en Duurzaamheidsplan voor aan lokale partners Steenwijkerland 12 uur geleden
Afbeelding
Hoogste punt Maargies Huus bereikt: Van Kampen bouwt dertien appartementen op het platteland voor mensen met zorgvraag Steenwijkerland 18 uur geleden
Afbeelding
Mantelzorgcafé in de Buze, voor alle mantelzorgers van Steenwijkerland Evenement 19 uur geleden
Afbeelding
Zonnepanelen in Belt-Schutsloot in gebruik genomen Steenwijkerland 20 uur geleden