Deze beermarter smult van een stukje tropisch fruit
Deze beermarter smult van een stukje tropisch fruit Foto: Aangeleverd

Dierenpark Taman Indonesia gehackt op Facebook

· leestijd 2 minuten Steenwijkerland

KALLENKOTE - Na een vervelende hacksituatie, waarbij de facebookpagina van het dierenpark met 11.000 volgers is overgenomen, heeft Taman Indonesia besloten een nieuwe pagina te starten. Het park hoopt hierbij op een beetje hulp van zijn bezoekers. Je kunt hen volgen via https://www.facebook.com/profile.php?id=61550243880587. Daarnaast probeert het park zich te concentreren op het positieve nieuws. Het park is weer genomineerd voor Leukste uitje van Overijssel, en doet een oproep om te stemmen. Op 16 en 17 september staat er weer een fris evenement op de planning, waarbij natuurlijk Indonesisch eten centraal staat. 

Stem op Taman voor Leukste Uitje van Overijssel! 
“Wat een prachtig park hebben jullie! Met veel bijzondere dieren. En: heel lekker eten!” Bijna zonder uitzondering geven bezoekers van het dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote dit soort complimenten bij vertrek. Om het park nu extra onder de aandacht te brengen en nog meer mensen ervan te laten genieten, doet Taman Indonesia weer mee aan de verkiezingen van de ANWB van Het Leukste Uitje van Overijssel. Dus wie vindt dat het park wel wat extra aandacht verdient, kan stemmen op de website van de ANWB.

Afgelopen jaar won het park de Bronzen Award met een cijfer 8,65. Het park haalde vooral hoge cijfers op sfeer en personeel. Kunnen ze dit jaar nog beter? Doe dan mee en stem via de site van www.anwbleuksteuitje.nl/dierenpark-taman-indonesia

Pasar Makanan 16 en 17 september
Naar aanleiding van September Culinaire Maand, draait het in het weekend van 16 en 17 september in dierenpark Taman Indonesia om eten. Aparte Indische gerechten uit grootmoeders kookboek en moderne cakes uit het huidige Indonesië passeren het menu. Maar ook bekende gerechten zoals saté, nasi rames en gado gado zullen te vinden zijn. Daarnaast vind je er diverse soorten sambals, kruiden en specerijen uit de oosterse keuken, en op zondag een leuke kookdemonstratie. Tevens is er op zaterdag de live Rawit die de bezoekers laat swingen op echte traditionele krontjong muziek en Indonesische lagu lagu. Op zondag zullen Norman Kapoyos en Kim Pendjol een fijne Indonesische set ten gehore brengen.

Dresscode: Fruit en lekker eten!
Om het feest helemaal compleet te maken, is er ook een dresscode. Iedereen die een broek, jurk of shirt aan heeft met fruit of andere lekkernijen, krijgt 20% korting op de entreeprijs.

Feestjes, maaltijden en partijtjes in het naseizoen
Komend najaar is er de mogelijkheid om familiefeesten, verjaardagen en kumpulans te vieren in Taman Indonesia. Hierbij kunnen we heerlijke maaltijden serveren en zorgen we voor een gezellige Indonesische sfeer. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

Dierenpark Taman Indonesia gehackt op Facebook
Na een vervelende hacksituatie, waarbij een louche hacker de pagina van het dierenpark heeft overgenomen, heeft Taman Indonesia besloten een nieuwe pagina te starten. Het park hoopt hierbij op een beetje hulp van zijn bezoekers. Je kunt hen volgen via https://www.facebook.com/profile.php?id=61550243880587.

“Jullie Facebook-pagina is gehackt!”. Ineens stroomden er vele meldingen van betrokken bezoekers binnen via de mail en Whatsapp van Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote. Een of andere schoenenwinkel uit Vietnam haalde een week geleden in rap tempo alle berichten, foto’s en video’s van de Facebook-pagina van het dierenpark. Een klap voor het park, want daarmee zijn ze in één keer al hun 11.000 (!) volgers kwijt en vele jaren van werk en beeldmateriaal.

Meteen hebben ze op alle mogelijke manieren geprobeerd alles terug te krijgen, maar helaas is dat uiteindelijk niet gelukt. Facebook zelf biedt hierbij geen enkele hulp aan en laat de hack-slachtoffers aan hun lot over.

Het park probeer nu zo snel mogelijk weer een nieuwe online community van volgers op een nieuwe pagina op te bouwen, om weer onder de aandacht van het publiek te komen. Daarom roepen zij alle mensen die het park een warm hart toedragen op om (opnieuw) de Taman Indonesia-pagina op Facebook te volgen en te liken.

Volg Taman Indonesia weer op facebook! 
Na diverse meldingen en mail contacten met Facebook, bleek dit multimedia bedrijf niet de service te bieden achter de melding aan te gaan, en besloot Taman Indonesia een nieuwe pagina op te zetten https://www.facebook.com/profile.php?id=61550243880587. Dankzij de hulp van een aantal oude volgers die deze pagina actief deelden, begon de pagina weer te groeien. Maar ook jij kan ons helpen! Door ons te volgen, te delen en je vrienden uit te nodigen. 

Help de Taman community weer te groeien 
Naast het park (weer) te volgen en de oude pagina te blokkeren (https://www.facebook.com/leesneakerauth) kun je op de pagina ook je vrienden uitnodigen. Wanneer je klikt op de drie puntjes aan de rechterkant, verschijnt de optie om je vrienden uit te nodigen. In een klik , attendeer je al je vrienden weer op onze pagina! Het park hoopt met de hulp van de bezoekers de online community weer op te bouwen. 

Dierenpark Taman Indonesia is gevestigd aan Kallenkote 53, zie: www.taman-indonesia.nl.

Afbeelding
Wandelexcursie in De Wieden: De natuur in bloei! Steenwijkerland 2 uur geleden
Barsbekerbinnenpolder
Barsbekerbinnenpolder beter ingericht voor weidevogels: 'Samenwerking goed voor de natuur én de agrarische sector' Steenwijkerland 4 uur geleden
Afbeelding
Dweilorkesten zorgen zondag 26 mei voor gezelligheid in centrum Steenwijk: Koopzondag met Grand Finale op de Markt Cultuur 4 uur geleden