Afbeelding
Foto: Pixabay

Woensdagmiddag 20 december Alzheimer Trefpunt in Nieuw Clarenberg

Steenwijkerland

VOLLENHOVE - ‘Impact van dementie’ is het thema van het Alzheimer Trefpunt. Dat staat op woensdagmiddag 20 december op de agenda van Nieuw Clarenberg aan de Groenestraat 38 in Vollenhove.

Paula Bierma van Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland: “Het is fijn dat we dit in het Grand Café in Nieuw Clarenberg samen met welzijn van Zorggroep Oude en Nieuwe Land en De Speciaalzaak kunnen organiseren.” Deze bijeenkomst is het thema ‘De impact van dementie’. Deze kan groot zijn, zowel voor de persoon met dementie als de partners en andere naasten. Casemanagers Jannie Dijkhuizen en Gerrie Abrahamse komen er over vertellen en er is volop ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.  

Het Alzheimer Trefpunt in Steenwijkerland is een plek voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom, de koffie staat klaar. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Aanvang programma 14.30 uur, rond 16.00 uur is de afsluiting. Doel is lotgenotencontact, informatie uitwisselen en een stukje gezelligheid. Samen bouwen aan een dementievriendelijk Steenwijkerland! Het Alzheimer Trefpunt Steenwijkerland wordt georganiseerd door de belangenbehartigers van Alzheimer Nederland in samenwerking met Sociaal Werk De Kop, vrijwilligers en de casemanagers dementie. Meer info via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl.

Aanvallende actie van Jason Huisman
Update: Olde Veste wint laatste competitiewedstrijd tegen Alcides met 3-1 Met foto- en videoverslag 12 uur geleden
Bas Nijhuis
Bas Nijhuis volgt Overijsselse Olympische sporters in eigen Oost-serie 'Bas naar de Spelen' Sport 13 uur geleden
Diner en Blanc
Laatste kaarten in de verkoop Diner en Blanc Steenwijk 19 mei, 18:33