Afbeelding
Foto: Logo Kringloopwinkels Steenwijk/Vollenhove

Kringloopwinkels Steenwijk-Vollenhove zoekt een penningmeester/bestuurslid

Algemeen

STEENWIJK/VOLLENHOVE - Het bestuur van de Kringloopwinkels in Steenwijk en Vollenhove is op zoek naar een penningmeester/bestuurslid.

De beide kringloopwinkels en het Textiel Sorteer Centrum Steenwijkerland (TSCS) hebben een belangrijke plaats in de maatschappij. Er zijn 24 vaste personeelsleden en ruim 140 vrijwilligers aan deze drie locaties verbonden. Ook het bestuur van vijf leden bestaat uit vrijwilligers. In het bestuur zijn vriendschappelijke verhoudingen en een besluitvaardige mentaliteit. In de stichting heerst een ideële instelling over mens en milieu. De stichting is 100% Kringloop en is ingeschreven bij het Register Code Sociale Ondernemingen.

Echt cijfermens

De penningmeester voorziet het bestuur van maandelijkse omzetcijfers, per kwartaal van resultatencijfers en natuurlijk jaarlijks van de jaarstukken. Het bestuur zoekt een echt cijfermens, die sporen heeft verdiend in het vak. De verwerking van salarissen is uitbesteed.

Gedurende een aantal maanden zal de huidige penningmeester de nieuwe bijstaan en waar nodig inwerken. Als ook al het inboekwerk door de nieue penningmeester/boekhouder wordt verricht, is een beperkt dienstverband een mogelijkheid. 

Graag brieven aan het bestuur van de Kringloopwinkel per mail aan: info@kringloopwinkelsteenwijk.nl.

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 5 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 7 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 9 uur geleden