Afbeelding
Foto: Pixabay

Nieuw Talent Orkest Oldemarkt start op 1 oktober in Dalzicht

Cultuur

OLDEMARKT - Het is bijna zover, de eerste repetitie van het Nieuw Talent Orkest Oldemarkt. Deze wordt gehouden op zaterdag 1 oktober in MFC Dalzicht in Oldemarkt.

Volwassenen zonder muzikale ervaring of kennis kunnen een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen én samen muziek maken. Er hebben zich al tien nieuwe muzikanten aangemeld en er kunnen nog meer bij. Het mooie van Nieuw Talent Orkest is dat iedereen mee kan doen. Dus voor iedereen die altijd al de droom had om nog eens muziek te gaan maken is dit dé kans. Tegelijkertijd is het een mooie opstap voor mensen die jaren geleden zijn gestopt met muziek maken en dat weer willen oppakken. 

Plezier staat voorop

Deelnemers gebruiken een instrument en lessenaar van de vereniging, er kan een keuze worden gemaakt uit bugel, trompet, bariton, trombone, alt- en tenorsaxofoon en verschillende soorten slagwerk. De kracht van het Nieuw Talent Orkest is dat er geen drempel is. Je hoeft geen muzikale achtergrond te hebben of noten te kunnen lezen. Je mag fouten maken en zoveel vragen als je wilt. Belangrijk is dat het plezier voorop staat, het is heel sociaal en iedereen kan meedoen. 

Aanmelden kan nog tot en met zaterdag 24 september. Meer informatie: https://oldemarkterfanfare.nl, oldemarkterfanfare@hotmail.com of 06 - 13737192.

Afbeelding
Dweilorkesten zorgen zondag 26 mei voor gezelligheid in centrum Steenwijk: Koopzondag met Grand Finale op de Markt Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Noodopvang asielzoekers in Vledder verlengd Westerveld 12 uur geleden
Jan Brassien als laatste man bij een toernooi
VV Steenwijk organiseert het Jan Brassien Walking Football toernooi: 'Eerbetoon aan laatste man' Sport 14 uur geleden