Brandweerman Sam
Brandweerman Sam Foto: Wim Lanser

Alle hens aan dek in Theater De Meenthe

Cultuur

STEENWIJK – Komende week te zien in Rabo Theater De Meenthe: : Brandweerman Sam, Jasper van Kuijk en Nick & Simon.

Brandweerman Sam 2+
De kindervoorstelling ‘De verloren piratenschat’ van Brandweerman Sam is te zien op dinsdag 18 oktober, aanvang 13.30 uur. maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Jasper van Kuijk
De voorstelling ‘Tot hier en niet verder’ van Jasper van Kuijk is te zien op dinsdag 18 oktober. Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in Tot hier en niet verder.

Nick & Simon
De voorstelling ‘Nick, Simon & Garfunkel’ van Nick & Simon op maandag 24 oktober is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Nog meer te zien: Jeroen Linssen op 26 oktober. Hoog Spel op 27 oktober. Daphne Gakes op 27 oktober. Nielson op 28 oktober. The Roadies op 28 oktober. Blaaskappellenfestival op 29 oktober. Projectkapel Fest der Blasmusik op 29 oktober. Jasper Prins op 30 oktober. Vuur en Vlam op 2 november. Hans Dorrestijn op 2 november.

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 17 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 19 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 21 uur geleden