Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nacht van Steenwijk met finale opruiming, muziek en megaprijs: Steenwijk Vestingstad geeft op 31 augustus een reis naar Disneyland Paris weg

· leestijd 1 minuut Cultuur

STEENWIJK - De Vestingfeesten 2023, georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in de binnenstad van Steenwijk, worden op donderdagavond 31 augustus afgesloten met de Nacht van Steenwijk. De winkels houden tot 21.00 uur de Final Sale; er zijn allerlei koopjes en aanbiedingen. De winkels in Steenwijk mogen leeg. Het geheel wordt opgeluisterd met gezellige en opzwepende muziek in de winkelstraten van de brassband BEM Holland en DiscoFever.

Kans maken op reis naar Disneyland Paris
Iedereen die tussen 18.00 en 21.00 uur een aankoop doet, maakt kans op een reis naar Disneyland Paris ter waarde van € 1.500. Een megaprijs die beschikbaar wordt gesteld door Steenwijk Vestingstad. Om kans te maken, moet de kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, voor 21.00 uur gedeponeerd worden in de speciale bus op de Markt.

Prijsuitreiking om 21.00 uur op de Markt 
Daarnaast biedt D-Reizen Steenwijk een extra prijs aan; een reischeque ter waarde van
€ 300. De winnaars van beide prijzen worden rond 21.00 uur bekendgemaakt op het grote podium op de Markt. Meer informatie en voorwaarden van deze actie staan vermeld op www.steenwijkvestingstad.nl.

Nacht van Steenwijk met Marco Schuitmaker 
Na de prijsuitreiking gaat het grote muziekfestijn van start. De gezamenlijke winkeliers en horecaondernemers bieden een gevarieerde line-up aan. Niemand minder dan Marco Schuitmaker komt naar Steenwijk. De publiekslieveling heeft afgelopen week samen met Jan Smit de nieuwe hit ‘Van Goes Tot Purmerend’ gelanceerd. Dit meezingnummer is nu al een succes en zal zeker donderdagavond ten gehore worden gebracht. Het belooft een feest te worden op de Markt.

Ancora, ABBA Fever, Mark’s Hazes Tribute en Proost! 
ANCORA staat als een van de eerste bands op het podium tijdens de Nacht van Steenwijk Alle bekende hits van de drie heren, met de bekende Steenwijker ondernemer Patrick Jongschaap, komen aan bod. Coverband Proost! zorgt voor een wervelende show vol met lichteffecten, ABBA Fever en Mark’s Hazes Tribute maken het feest compleet. De Nacht van Steenwijk is gratis te bezoeken.

Bieb Outdoor verwelkomt DJ Thyrza 
Op het BIEBplein aan de Scholestraat is het Dance Event (18+) met Altijd Larstig, Rob Gas d’r op en DJ Thyrza. Ook hier is de toegang gratis.

Mark's Hazes
ANCORA
Marco Schuitmaker
Proost!
Abba Fever
Altijd Larstig & Rob Gasd'rop
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
55ste editie Wielerspektakel Steenwijk Sport 17 mei, 20:35