Midnight in Paris
Midnight in Paris Foto: Filmposter

Filmhuis Oldemarkt vertoont Midnight in Paris

Cultuur

OLDEMARKT - Filmhuis Oldemarkt gaat weer van start, met films die je inspireren en waar je over na wilt praten. Zoals ‘Midnight in Paris’, de romantische komedie van regisseur Woody Allen, waarmee het filmfestival van Cannes opende in 2011.

Hoofdpersoon is een succesvol schrijver van soapseries Gil (Owen Wilson) die met zijn verloofde (Rachel McAdams) en haar ouders Parijs bezoekt. Maar hij is ongelukkig met zijn carrière en ook in zijn relatie. Op een nacht krijgt hij een lift en komt hij tot zijn stomme verbazing terecht in het Parijs van de jaren twintig, waar hij beroemde kunstenaars als Hemingway, Dalí en Picasso ontmoet.

‘Midnight’ in Paris is te zien op vrijdag 29 september in Filmhuis Oldemarkt, De Weeren 1, 8375 CD Oldemarkt. Aanvang film: 19.30 uur, toegang € 8, consumpties €1,20, liefst pinnen, zaal open: 19.00 uur. Drankjes worden in de filmzaal geserveerd, vóór en ná de film. Meer info: www.filmhuisoldemarkt.nl. Opgave: Liesbeth Duyf: 06-20514594 of mail naar filmhuisoldemarkt@hotmail.com.

Afbeelding
Geslaagde vrijwilligersavond Historische Vereniging Steenwijk Steenwijk 11 uur geleden
Afbeelding
'Ik kon altijd met al mijn vragen bij haar terecht' Partnerbijdrages 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Steenwijkerland legt Klimaat- en Duurzaamheidsplan voor aan lokale partners Steenwijkerland 12 uur geleden
Afbeelding
Hoogste punt Maargies Huus bereikt: Van Kampen bouwt dertien appartementen op het platteland voor mensen met zorgvraag Steenwijkerland 18 uur geleden
Afbeelding
Mantelzorgcafé in de Buze, voor alle mantelzorgers van Steenwijkerland Evenement 19 uur geleden
Afbeelding
Zonnepanelen in Belt-Schutsloot in gebruik genomen Steenwijkerland 20 uur geleden