Drigi Drigi en Elena Theodorou
Drigi Drigi en Elena Theodorou Foto: Aangeleverd

Griekse en Internationale avond in de Latijnse school

· leestijd 1 minuut Cultuur Insta-Dekop

STEENWIJK - Op zaterdag 23 maart presenteert Mediterrane Restaurant Rhodos weer een gezellige  dinnershow  in de Latijnse school met een liveoptreden van de bekende Griekse band Drigi Drigi en de Cypriotische zangeres Elena Theodorou.

Een warme Griekse en Internationale avond met livemuziek en een heerlijk driegangendiner, dat staat er op het programma van Rhodos Steenwijk. Deze avond is een mooie gelegenheid om uw zomervakantie of uw oude herinneringen weer op halen. Terwijl u heerlijk aan het dineren bent zal Elena uw verrassen met haar prachtige stem. Gregory zang en bouzouki, Makis zang en keyboard zullen haar muzikaal begeleiden en ervoor gaan zorgen dat het een geweldige muzikale avond gaat worden. 


Foto: Aangeleverd

Drigi Drigi en Helena treden al vele jaren op in binnen en buitenland. Zij staan bekend om hun brede repertoire tussen traditionele en moderne Griekse muziek. Drigi Drigi is zeer allround en speelt alle Griekse stijlen van klassiek tot modern onder anderen Giannis Parios,Charris Alexiou,Makis Theodorakis en vele anderen. In hun programma wisselen zij de Griekse muziek ook af met bekende Nederlandstalige en Internationale songs.

Sirtaki

Al met al belooft het wederom een hele gezellige muzikale en culinaire topavond te worden. U kunt op deze avond genieten van een gevarieerd driegangendiner met keuze uit vlees vis of vegetarisch. Ook zal de sirtaki voorbijkomen, er mag dus ook gedanst worden. De bouzouki van Gregory en de performance van Makis krijgen het altijd voor elkaar om iedereen aan het dansen te krijgen en vooral te laten genieten van hun prachtige muziek.

Gezellig eten, drinken en dansen op zaterdag 23 maart bij Rhodos in Steenwijk. Aanvang 18.30 uur De kosten voor deze avond zijn € 59. Dit is inclusief driegangendiner en entree, maar exclusief drinken. “Wij zeggen tot Rhodos!” Reserveren gewenst via 0521-510047 of  info@rhodossteenwijk.nl. Adres: Scholestraat 14. 


Drigi Drigi en Elena Theodorou - Foto: Aangeleverd

Afbeelding
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
55ste editie Wielerspektakel Steenwijk Sport 17 mei, 20:35