Afbeelding
Foto: Andre Meijer

Met vijf foto’s: Plugin - Plugout Sessie in Café Gelderingen: Blues- en rockband Van Lunteren excelleert

Cultuur

STEENWIJKERWOLD - De Plugin - Plugout Sessie van afgelopen zondag in Café Gelderingen kan de boeken is als een zeer geslaagde sessie. Vin, Deaf Chicken en Van Lunteren stalen de show.

Singer-songwriter Vin imponeerde met twee prachtig uitgevoerde eigen composities, wat door het publiek zichtbaar werd gewaardeerd. Van dit jonge muzikale talent uit Steenwijk gaan we zeker nog veel horen.

De band Deaf Chicken beleefde zijn primeur en de try-out bleek een schot in de roos. Covers van AC/DC werden met speels gemak afgewisseld met onvervalste nederpop. Deze jeugdige enthousiaste band treedt hiermee met hun eigen sound in de voetsporen van de regiobands Harry & Modderfokkers, Fytspat en Asbest.

De blues en rockband Van Lunteren speelde de hoofdact, in de drie sets wist de band het publiek volledig op de hand te krijgen met werkelijk schitterend uitgevoerde blues songs van ondermeer Rory Gallagher, Cuby, en Stevie Ray Vaughan. Van Lunteren verdient zonder meer een veel groter podium. In een volgende editie van Sean Webster Blues All Nighter zou deze band eigenlijk niet mogen missen.

Volgende Plug in-Plug out Sessie op 14 april

De volgende Sessie vindt plaats op 14 april. De Plug in-Plug out Sessie is bedoeld om aankomend talent en bands een open podium te bieden, hun muziek te promoten en om muzikanten met elkaar in contact te brengen. De aanvang is om 15.30 uur en de entree is gratis. Wil je ook een keer gebruik maken van het open podium. Meld je dan aan via pluginplugout65@gmail.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk gisteren
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video gisteren
Afbeelding
Oudpapiercontainer aan de Scheerwolderweg in Scheerwolde twee keer in brand op één avond Met acht foto's 26 apr, 09:26