Bernard Koning
Bernard Koning Foto: Gerrie van der Hogen

Bernard Koning komt naar VV Willemsoord

Sport

WILLEMSOORD - De zoektocht naar een nieuwe trainer heeft v.v. Willemsoord geleid naar Bernard Koning. De 44-jarige inwoner van Havelte en huidige oefenmeester van MSC tekent voor 1 seizoen.

“Doordat al vrij snel duidelijkheid was omtrent het vertrek van Henrie Rijke en Jeroen Dekker aan het einde van dit seizoen, hebben we begin december de gesprekken opgestart en zijn we uiteindelijk uitgekomen bij Koning,” aldus een tevreden bestuurslid Maarten van Wolde. “Doordat Bernard op niveau heeft gewerkt en een prettige kerel in de omgang is, denken we dat hij perfect past binnen v.v. Willemsoord en dat we zeker met hem een tijdje vooruit kunnen in de derde klasse.”

Bouwen aan de toekomst
Ook v.v. Willemsoords voorzitter Bert Dedden is blij met de komst van Koning. “De komst van Bernard wordt binnen onze vereniging breed gedragen. De leden van de commissie voetbaltechnische zaken waren er dan ook snel met elkaar uit. We willen met elkaar bouwen aan de toekomst.”

Met MSC bezet Koning momenteel de eerste positie in de vijfde klasse G. De wit-zwarten zijn in een hevige titelstrijd verwikkeld met Steenwijk, Nagele, Steenwijker Boys en Alcides