Evi en Roos
Evi en Roos Foto: Aangeleverd

Evi Smit is clubkampioen sv Giethoorn

Sport

GIETHOORN - Op vrijdag 15 april is Evi Smit clubkampioen geworden van sv Giethoorn SE, afdeling gymnastiek. Roos Nijland kreeg de prestatiebeker. 

Op Goede Vrijdag konden de clubkampioenschappen na twee jaar eindelijk weer doorgaan. Tijdens de clubkampioenschappen wordt altijd een clubkampioen en de prestatiebeker uitgereikt. De clubkampioen is de turnster van de selectie die tijdens de wedstrijd de beste oefeningen laat zien. Dat was dit jaar Evi Smit. De prestatiebeker is voor de turnster van de recreatie die het hele jaar door goed aanwezig is geweest in de lessen en het meeste vooruitgang heeft gemaakt. Die reikte de club uit aan Roos Nijland.

“Wij zijn blij dat alles goed is gelopen en dat wij zoveel publiek mochten ontvangen. Ook hebben alle turnster goed hun best gedaan en hebben wij een mooie wedstrijd gehad!” aldus de club.

Afbeelding
Afbeelding
Duurzaam Willemsoord organiseert op 29 mei informatieavond over zonnepark Steenwijkerland 3 uur geleden
Sjef Damhuis houdt zijn lezing in Hoogthij
Lezing Sjef Damhuis over nazi-terreur in Steenwijk: MFC Hoogthij met 200 bezoekers twee keer uitverkocht Steenwijkerland 5 uur geleden
Afbeelding
Oldtimer Festival Vollenhove is op zaterdag 11 mei Steenwijkerland 20 uur geleden
Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 23 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport gisteren