Afbeelding
Foto: Cobie Woudman

Steenwijk organiseert Pinksterkamp en voetbaltoernooi voor jeugdteams

Sport

STEENWIJK - Voetbalvereniging Steenwijk organiseert op 3, 4 en 5 juni weer het Pinksterkamp voor de jeugd. Op 26 mei organiseert de club een jeugdvoetbaltoernooi.

De organisatie van het Pinksterkamp van voetbalvereniging Steenwijk heeft haar activiteiten weer opgepakt en gaat dit jaar het leuke evenement in ere herstellen. De jeugd van de vereniging kan op 3,4 en 5 juni haar hart weer ophalen tijdens het kamp. Dagelijks zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd. Het traditionele evenement is bedoeld voor leden van vv Steenwijk van de minikids tot aan de spelers onder de 13 jaar. Aanmelden is wel noodzakelijk en dat kan bij de leden van de organisatie. Zie: www.vvsteenwijk.nl.

Het jeugdvoetbaltoernooi op 26 mei is voor teams vanaf JO 7 tot en met JO en MO 13. Wil je met jouw club of team meedoen, stuur dan een mail naar de toernooicommissie via: toernooicommissie@vvsteenwijk.nl.

Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 17 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 18 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 18 uur geleden