Jeugdtoernooi vv Steenwijk
Jeugdtoernooi vv Steenwijk Foto: Aangeleverd

Jeugdtoernooi bij vv Steenwijk

Sport

STEENWIJK - Voetbalvereniging vv Steenwijk heeft op 26 mei, Hemelvaartsdag, de 21e editie van het jeugdtoernooi georganiseerd. Teams uit de categorieën JO7 tot en met JO13 en MO 13 streden daarin tegen elkaar.

Met een frisse wind en een stralend zonnetje zijn de omstandigheden donderdag vrij ideaal voor de jonge voetballers. “Een springkussen, mooi weer en veel enthousiaste en blijde gezichten waren de juiste ingrediënten bij de spelers tot en met 13 jaar oud,” schrijft de voetbalclub op haar facebooksite. De club bedankt daarop sponsor WBS-infra, de scheidsrechters en vele vrijwilligers. “Het is voor ons een lust als je de jeugd ziet genieten en daar doen we het voor,” reageert de sponsor.

Op 3, 4 en 5 juni organiseert vv Steenwijk het Pinksterkamp voor haar jeugd. Dagelijks zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd. Het traditionele evenement is bedoeld voor leden van vv Steenwijk van de minikids tot aan de spelers onder de 13 jaar. Aanmelden is wel noodzakelijk en dat kan bij de leden van de organisatie. Zie: www.vvsteenwijk.nl