Olde Veste is kampioen
Olde Veste is kampioen Foto: Picasa

Update video: Olde Veste is kampioen met 0-6 winst bij vv Groningen

Sport

GRONINGEN - Olde Veste is kampioen en promoveert naar de hoofdklasse. In Groningen heeft het team zojuist vv Groningen verslagen met 0-6.

Mehran Ali Pour Asli heeft de 0-1 gescoord. De tweede treffer komt op de naam van Davy Kuurman. Jeffrey Dijkstra zorgt voor de 0-3 vlak voor het eind van de wedstrijd. Kort daarvoor reikt de scheidsrechter een rode kaart uit aan de aanvoerder van vv Groningen. Jeffrey scoort ook nog de 0-4. Zijn schot wordt van richting veranderd, waardoor de keeper kansloos is. Davy en Jeffrey scoren beiden nogmaals en bepalen de stand op 0-6.

Vlak voor het eind mag Van Luik nog invallen. Onder luid applaus komt hij het veld op. Na dit seizoen stopt de speler. 

De scheidsrechter fluit af. Het is nu definitief! Olde Veste maakt de historische stap naar de hoofdklasse. Het team van Dick Krommenoek is niet meer te achterhalen.

Uitgebreid verslag en meer foto’s volgen later dit weekend! Bekijk hieronder de video van Video De Boer.


Trainer Leo Blom wordt gejonast
Supporters vieren hun feestje
Olde Veste tegen Groningen
Afbeelding
Feestvreugde bij de supporters
Afbeelding
Wandelexcursie in De Wieden: De natuur in bloei! Steenwijkerland 6 uur geleden
Barsbekerbinnenpolder
Barsbekerbinnenpolder beter ingericht voor weidevogels: 'Samenwerking goed voor de natuur én de agrarische sector' Steenwijkerland 8 uur geleden
Afbeelding
Dweilorkesten zorgen zondag 26 mei voor gezelligheid in centrum Steenwijk: Koopzondag met Grand Finale op de Markt Cultuur 8 uur geleden