Olde Veste - ASZV
Olde Veste - ASZV Foto: Jacob Westra

Sport

STEENWIJK - Olde Veste heeft afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd gespeeld tegen AZSV (0-4) uit Aalten.

Trainer Dick Krommenhoek zegt na afloop van de wedstrijd tegen interviewer Don van der Veen dat hij zijn team minder scherp vond dan de tegenstander. Hij doelt daarmee vooral op het begin van de wedstrijd waarin Olde Veste twee keer balverlies lijdt, waarna AZSV gemakkelijk kan scoren.  Jeffrey Dijkstra krijgt in het begin van de wedstrijd nog wel een kans, maar raakt de bal niet goed. Bij rust staat het 0-2.

In de tweede helft weten de blauw-gelen geen kansen meer te creëren. AZSV is wel goed op dreef en breidt de voorsprong uit tot 0-4. “Het was matig en heel flets, niets des Olde Vestes zoals we de afgelopen maanden hebben gepresteerd en dat moet anders,” concludeert Krommenhoek.

Bekijk hieronder de video van Video De Boer.

Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 10 uur geleden
Afbeelding
Eén huurdersvereniging voor alle huurders van Woonconcept Steenwijkerland 11 uur geleden
Afbeelding
In the Picture deel 24: de vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin Column 13 uur geleden
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 16 uur geleden
Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 22 apr, 16:00
Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 22 apr, 15:34