Gieterse turners
Gieterse turners Foto: Aangeleverd

svGIETHOORNse afdeling gymnastiek geeft uitvoering in teken van The Polar Express

Sport

GIETHOORN - Zaterdag 16 december om 19.00 uur en zondagmiddag 17 december om 13.30 uur houdt de afdeling gymnastiek een uitvoering in ’t Kulturhus te Giethoorn. Dit jaar zal deze geheel in het teken staan van de film ‘The Polar Express’. De uitvoeringen vinden plaats in het Kulturhus, dat speciaal voor deze gelegenheid is aangekleed in de sfeer van ‘The Polar Express’. 

The Polar Express is een Amerikaanse animatiefilm uit 2004 waarbij gebruik is gemaakt van 3D-technieken. Alle leden zullen laten zien wat zij in huis hebben, van de peuters/kleuters tot en met de selectie en de acro. 

De gymnastiekvereniging wil iedereen van harte uitnodigen om bij deze spectaculaire uitvoeringen aanwezig te zijn. Maar let op: Het is nodig om van te voren een kaartje te reserveren. Zonder reservering kunt u helaas niet naar binnen. De uitvoering van zondag 17 december is al volledig uitverkocht, dus een kaartje reserveren kan alleen nog voor zaterdag 16 december. Reserveren kan via gymnastiek@svgiethoornse.nl. Pas als u een bevestigingsmail heeft ontvangen is uw reservering definitief. De kaartjes kunt u ter plekke bij de kassa afrekenen, € 4 voor volwassenen en € 1 voor kinderen onder de 12 jaar.

Tijdens de pauze en na afloop kunt u meedoen met de verloting of iets kopen bij één van de kraampjes. Helaas kunt u bij deze kraampjes niet pinnen, dus vergeet niet om contant geld mee te nemen.  

Barsbekerbinnenpolder
Barsbekerbinnenpolder beter ingericht voor weidevogels: 'Samenwerking goed voor de natuur én de agrarische sector' Steenwijkerland 23 uur geleden
Afbeelding
Dweilorkesten zorgen zondag 26 mei voor gezelligheid in centrum Steenwijk: Koopzondag met Grand Finale op de Markt Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Noodopvang asielzoekers in Vledder verlengd Westerveld 16 mei, 21:31