Uitvoering The Greatest Showman
Uitvoering The Greatest Showman Foto: Aangeleverd

Uitvoering gymnastiek The Greatest Showman en turnkamp

Sport

GIETHOORN - Vrijdagavond 8 juli was de uitvoering van svGIETHOORNse afdeling gymnastiek, The Greatest Showman. Een week daarvoor op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli was er weer een turnkamp voor de jeugdleden van de gymnastiekvereniging 

Alle jeugdleden van de gymnastiek recreatie, selectie en acro van beide afdelingen Wanneperveen en Giethoorn deden mee aan de uitvoering in een overvol Kulturhus te Giethoorn. De kinderen waren verkleed met als thema circus: de haren mooi en wat geschminckt, één bont gezelschap. Het verhaal van The Greatest Showman was ingesproken en iedere groep had daar zijn oefeningen op ingestudeerd op het eigen niveau en op de prachtige muziek van deze film. Aan het einde van de voorstelling stond de hele groep gezamenlijk in de zaal het laatste optreden te doen. Het was een zeer geslaagde avond!

Turnkamp

Vrijdagavond 1 juli werden de kinderen om 19.00 uur ontvangen op het turnkamp en was er een bonte avond, bingo en film. Vanaf 6 jaar konden de kinderen blijven slapen. De volgende morgen werd gestart met ochtendgymnastiek, ontbijt en om 9.00 uur kwamen de kinderen weer die thuis geslapen hadden. Er werd cake versierd en om 10 uur werd er gestart met een vossenjacht. Er waren meerdere ‘vossen’ die gezocht moesten worden. De zaterdag werd afgesloten met een lekker patatje en daarna moesten de spullen gepakt worden en zat het turnkamp er weer op.

Uitvoering The Greatest Showman
Turnkamp
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 8 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 10 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 12 uur geleden