Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gymnastiekafdeling SV Giethoorn Samen Een wint prijzen

Sport

Afgelopen weekend hebben de dames van acrogym Giethoorn hun eerste plaatsingwedstrijd gedraaid. Het weekend is spannend en erg leerzaam geweest voor elk team. 

Helaas konden Wende en Lis door een blessure niet meedoen. Lynn, Noa en Bente zijn zaterdag gestart en hebben een mooie zesde plaats weten te behalen. Zondag is de vereniging gestart met Anne en Lana. Dit team heeft een tweede plaats behaald in hun categorie. 

Later op de dag was het trio Britta, Heleen en Isa aan de beurt. Zij hebben ook een mooie tweede plaats weten te behalen. “Wij zijn super trots op alle dames na de start van dit eerste wedstrijd weekend van dit seizoen. We hopen op goede resultaten en wensen iedereen nog veel plezier en succes bij de rest van de wedstrijden,” aldus SV Giethoorn Samen Een. 


Foto: Aangeleverd

Afbeelding
Kinderen spelen de hoofdrol bij de Bibliotheek Kop van Overijssel Steenwijkerland 12 uur geleden
Bij het lassen wordt een laskap gedragen om de ogen te beschermen
Van lascursus tot workshop verzekeringen: Corso Vollenhove investeert in de toekomst Steenwijkerland 15 uur geleden
Kunstmarkt bij de Kleine Kerk Steenwijk
Oproep aan kunstenaars: meld je voor 15 juni aan voor de kunstmarkt Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Wandelexcursie in De Wieden: De natuur in bloei! Steenwijkerland 22 uur geleden
Barsbekerbinnenpolder
Barsbekerbinnenpolder beter ingericht voor weidevogels: 'Samenwerking goed voor de natuur én de agrarische sector' Steenwijkerland gisteren
Afbeelding
Dweilorkesten zorgen zondag 26 mei voor gezelligheid in centrum Steenwijk: Koopzondag met Grand Finale op de Markt Cultuur gisteren