Links coach Melissa Mendel en rechts Sanne Dusseljee
Links coach Melissa Mendel en rechts Sanne Dusseljee Foto: Aangeleverd

Motiv8 dansteams uit Steenwijk in top 3

Sport

LEEUWARDEN - De HipHop-teams van CSV Advendo uit Steenwijk vielen afgelopen zaterdag alle drie in de prijzen tijdens de danswedstrijd ‘Be Different’ in Leeuwarden. De teams eindigden op een eerste, tweede en derde plaats en kwamen elk met een beker naar huis.

De jongste dansers van team Mini Motiv8 beten de spits af en werden onder leiding van Sanne Dusseljee en Melissa Mendel eerste in de categorie Absolute Beginners 9 tot en met 11 jaar.

De iets oudere jongeren van Motiv8, onder leiding van Sanne werkten de afgelopen tijd hard aan hun choreografie en behaalden de tweede plaats in de categorie Intermediate 12 tot en met 15 jaar.

En de meiden van More Motiv8 konden zich verheugen op een derde plek in de categorie Intermediate 16 tot en met 18 jaar.

Deze danswedstrijd werd georganiseerd door de Dance Company 058 uit Leeuwarden en ingedeeld op zowel leeftijd als niveau. Teams konden deelnemen in de categorie Hip Hop, Modern, Showdance en Adults en 30+.

Het dansseizoen is in volle gang. Van januari tot en met juni zijn de Motiv8-teams in de weekenden vaak aanwezig bij diverse danswedstrijden. Iedere dinsdag en woensdag wordt hiervoor getraind en wordt de choreografie verder bijgeschaafd. CSV Advendo is al door naar het NK en volgend weekend staan de dansers in Drachten om de laatste punten voor de finale van de Noord Nederlandse Kampioenschappen binnen te halen.

Aan het eind van het seizoen, als de wedstrijden en finales erop zitten, volgen de audities voor het volgende dansseizoen. Iedereen die van dansen houdt, kan zich hier tegen die tijd voor aanmelden.

Werkoverleg organisatoren
Vrijwilligers Congres in Vollehoven: 'Graag trekken we een blik met vrijwilligers voor jullie open' Steenwijkerland 11 uur geleden
Jan Brassien als laatste man bij een toernooi
VV Steenwijk organiseert vandaag het Jan Brassien Walking Football toernooi: 'Eerbetoon aan laatste man' Sport Insta-Dekop 12 uur geleden
Robin van Persie bij Arsenal in 2011
SC Heerenveen komt met Robin van Persie op de bank naar Steenwijkerwold Sport 22 uur geleden
Voorzitter Sandra Lampe en de staf van het eerste herenelftal
VV d'Olde Veste '54 onderneemt juridische stappen tegen KNVB vanwege VV Jubbega Sport gisteren
Vicevoorzitter Bert Bos (links) feliciteert Kees Brouwer. Hij ontvangt het boek “Steenwijk Vestingstad” als welkomstgeschenk
Historische Vereniging Steenwijk en Omstreken blijft groeien: Kees Brouwer is 1400e lid Steenwijk 23 mei, 16:42
Schilderij van Roel Alkema
Galerie Steenwijk met expositie 'Het gewone belicht' Cultuur 23 mei, 16:38
Ruben Ruiter
In the Picture deel 25: Ruben Ruiter, de beste afvalprikker van Onna Column 23 mei, 13:22
Vorige editie Live in the Park
Beleef muziek op zijn best: Live in het Park in Steenwijk met Toontje Lager en Karin Bloemen Cultuur 23 mei, 11:51
In het zakje zitten twaalf kunstgebitten
Kringloopwinkel Steenwijk krijgt zakje vol met kunstgebitten Steenwijkerland 23 mei, 11:42