NWG aan de Koematen in Steenwijk
NWG aan de Koematen in Steenwijk Foto: Aangeleverd

NWG houdt Open Dag op 10 september

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK - In 2020 bestond NoordWestGroep 60 jaar. Dat gaat het werkontwikkelbedrijf onder andere op 10 september vieren met een Open Dag.

“Samen maken wij Steenwijkerland mooier!” Dat is het streven van alle medewerkers van NWG. Ze zijn er trots op dat ze samen veel hebben bereikt en willen dat graag aan iedereen laten zien. Wees daarom van harte welkom op de Open Dag op zaterdag 10 september in de panden van NWG aan de Koematen 36-38 en 32 op industrieterrein Groot Verlaat in Steenwijk! Nieuwsgierig wat er deze dag tussen 10.00 en 14.00 uur allemaal te beleven is? Lees dan hieronder verder.

Welkom op de Open Dag

Tijdens de Open Dag ben je welkom bij meerdere bedrijfsonderdelen van NWG. Zo kun je een kijkje nemen in de werkplaats van NWG Techniek, waar je de monteurs bezig ziet met het onderhoud en de reparatie van de machines, auto’s en de elektrische deelfietsen. Het magazijn van NWG Logistiek is te bewonderen en Broodje Steenwijk zet op deze dag koffie voor de bezoekers. NWG Hoveniers is op het achterterrein vertegenwoordigd met onder andere een hoogwerker. Of kijk binnen bij NWG Kopwerk en de houtbewerking op Koematen 32. Om er voor te zorgen dat je niets mist, is er een route uitgezet door het hele bedrijf. In de lege goodiebag die de bezoekers bij de ingang ontvangen, kunnen ze onderweg letters verzamelen. Die kunnen zij verdienen door puzzels op te lossen. Al de letters samen vormen een woord. Iedereen die dat woord raadt, krijgt een leuke prijs. Zie ook het katern van NWG volgende week in De Kop.

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 8 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 10 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 12 uur geleden