Longfoto
Longfoto Foto: Kalhh

Longpunt Steenwijkerland op 6 september in De Klincke

Steenwijk

STEENWIJK - Het Longpunt in Steenwijkerland gaat weer van start in een nieuw seizoen. Deze eerste Longpuntbijeenkomst zal zijn in Steenwijk op dinsdagmiddag 6 september van 14.00 - 16.00 uur in Kerkelijk centrum De Klincke, Kerkstraat 16 Steenwijk.  

Het Longpunt wordt georganiseerd door het Longfonds, in samenwerking met diverse partijen vanuit het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland. “We kijken er naar uit om het Longpunt weer in Steenwijk te kunnen organiseren,” aldus de organisatie. 

Hoe voorkom je een longaanval?

Het thema voor de eerste middag is: ‘Hoe voorkom je een longaanval en kom je de winter goed door?’. Carolien de Vries is longverpleegkundige bij Isala en gaat hier deze middag uitgebreid met de aanwezigen op in. Uiteraard is er weer alle gelegenheid om uw vragen te stellen en is er alle ruimte om ervaringen met elkaar te delen. Iedereen is van harte Welkom, de koffie en thee staat weer klaar! 

Gratis deelname

Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Henk Heuvelink (0528) 371821. Zie ook www.drenthe.longfonds.nl. Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 6 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 10 uur geleden