De Grote of Sint Clemenskerk in Steenwijk
De Grote of Sint Clemenskerk in Steenwijk Foto: Gouwenaar

Paaszang op de Markt in Steenwijk met als thema: ‘Hij leeft!’

Steenwijk

STEENWIJK - Traditiegetrouw organiseren ook dit jaar de Steenwijkse Kerken op zondag 9 april ,eerste Paasdag, de Paaszang op de Markt. Medewerking wordt verleend door dominee Marieke Ariesen en Crescendo onder leiding van Johan Wagteveld. Voor de kinderen is er weer iets lekkers. De meeste kerken passen de tijdstippen van hun diensten aan, zodat een ieder die dit wil op de Markt te Steenwijk kan zijn.

Pasen betekent volgens de kerken dat onze Heer Jezus Christus uit de dood is opgestaan. Fred Boot zegt namens de kerken in Steenwijk: “Op Goede Vrijdag werd Hij gekruisigd en drie dagen later is Hij door God uit de dood opgewekt. Hij heeft de dood overwonnen. Voor iedereen die in Hem gelooft zal er geen dood meer zijn, maar eeuwig leven bij God in de hemel. Om deze blijde boodschap uit de Bijbel te vieren zingen we op de Markt te Steenwijk bekende Paasliederen onder het motto: ‘Hij leeft!’ U bent allen van harte welkom. Bij slecht weer wijken we uit naar de Grote kerk. 

Aanvang 12.00 uur. 

Afbeelding
Tweede editie van Benefietdiner in Grote Kerk Steenwijk Steenwijk 11 mei, 17:56
Olde Veste is kampioen van de KNVB Beker
Update: Met video en fotoverslag: Olde Veste is bekerkampioen Sport 11 mei, 13:48
Afbeelding
De vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin zijn vandaag en morgen actief op de Lentefair in Frederiksoord Column 11 mei, 12:25