Afbeelding

Vakantie Bijbel Week met op donderdag de Henkie Show

Steenwijk

STEENWIJK - Het interkerkelijke Vakantie Bijbel Weekfeest is dit jaar van maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus met het thema: ‘Tel maar mee!’ Matthijs Vlaardingerbroek geeft de Henkie Show met zijn buikspreekpoppen.

Alle kinderen van de basisschool zijn van harte welkom. Of je nu wel of niet naar een kerk gaat. Als je zin hebt om gezellig te knutselen, te luisteren naar een verhaal en te kijken naar een toneelstukje, dan ben je van harte welkom. Je mag ook je vriendje of vriendinnetje mee nemen. We gaan uit van het schooljaar waar je dit nieuwe schooljaar naar toe gaat.

Dit jaar is het Vakantie Bijbel Weekfeest in het gebouw Naast, naast de Kleine Kerk aan de Vrouwenstraat in Steenwijk. De inloop is vanaf 9.15 uur, de start om 9.30 uur en om 11.30 is het weer afgelopen.

Bruikspreekpoppen

Op de donderdag is er een speciale gast. Matthijs Vlaardingerbroek van de Henkie Show komt een optreden geven. Het belooft een gezellige en humoristische voorstelling te worden, die hij gaat houden samen met zijn buikspreekpoppen! Net als de rest van de week is ook deze voorstelling gratis. De voorstelling is in de Kleine Kerk van 10.30 uur tot 11.30 uur en is voor iedereen die het leuk vindt om dit mee te maken. De Vakantie Bijbel Week wordt daarna afgesloten met heerlijke pannenkoeken. Jij komt toch ook? Meer info is te vinden op onze facebookpagina VBW Steenwijk. 


Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
55ste editie Wielerspektakel Steenwijk Sport 17 mei, 20:35