Zonnebloem reikt kerstattenties uit
Zonnebloem reikt kerstattenties uit Foto: Aangeleverd

Zonnebloemafdeling verrast haar deelnemers met een Kerstattentie

Steenwijkerland

De vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Steenwijkerwold, Tuk en Willemsoord hebben, mede dankzij sponsoring van de Rabobank ClubSupportactie, haar deelnemers verrast met een leuke attentie voor de Kerst.

De Zonnebloem, die mensen met een lichamelijke beperking uit hun isolement haalt, door het organiseren van allerlei activiteiten, heeft door Corona het afgelopen jaar weinig kunnen betekenen voor haar deelnemers. Gelukkig kon er af en toe nog een bezoekje plaats vinden met in achtneming van de heersende Coronaregels, waardoor de eenzaamheid onder deze doelgroep toch nog wat doorbroken kon worden.

Bestuursleden gezocht
De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Het is een organisatie, die voornamelijk wordt gerund door vrijwilligers en net als overal heeft ook de Zonnebloemafdeling in Steenwijkerwold, Tuk en Willemsoord dringend behoefte aan bestuursvrijwilligers om de afdeling draaiende te kunnen houden.

De Zonnebloemafdeling hoopt dat zij in 2022 weer wat meer doen kan voor haar doelgroep, want mede door de actie van de Rabobank is er wat extra geld omhanden, om iets leuks te kunnen organiseren.

Sjef Damhuis houdt zijn lezing in Hoogthij
Lezing Sjef Damhuis over nazi-terreur in Steenwijk: MFC Hoogthij met 200 bezoekers twee keer uitverkocht Steenwijkerland 6 uur geleden
Afbeelding
Oldtimer Festival Vollenhove is op zaterdag 11 mei Steenwijkerland 20 uur geleden
Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Algemeen 22 uur geleden