Bluebettes
Bluebettes Foto: Aangeleverd

Noorderboog bedankt vrijwilligers wederom met spetterend feest

Steenwijk

STEENWIJK - Noorderboog doet het al jaren; haar vrijwilligers bedanken voor hun trouwe inzet met het geven van een vrijwilligersfeest. Onlangs werden maar liefst 550 vrijwilligers verdeeld over twee avonden in Meppel en Steenwijk hartelijk verwelkomd op dit bijzondere evenement.

Waardering
Tijdens de avonden in Schouwburg Ogterop en in Rabo Theater De Meenthe werd het publiek in de foyer ontvangen door bestuurder Erwin Duits. Hij heette hen van harte welkom en sprak zijn waardering uit voor de goede inzet van afgelopen jaar. ā€œDe informele zorg wordt steeds belangrijker, dus ook de vrijwilligers!ā€

Na de warme welkomstwoorden van Duits konden de vrijwilligers genieten van een heerlijk buffet. Vervolgens werden ze getrakteerd op een optreden van de swingende damesband ā€˜The Bluebettesā€™. De vijf goedlachse dames bezorgden de vrijwilligers een geweldige swinging sixties avond.

Jubilarissen
Traditioneel worden tijdens de vrijwilligersfeesten alle jubilarissen extra in het zonnetje gezet. De jubilarissen die 5, 12,5, 25, 30, 35 of zelfs 40-jaar als vrijwilliger werkzaam zijn bij Noorderboog ontvingen een certificaat met een VVV-bon en een roos.

De drie coƶrdinatoren vrijwilligerswerk, Gerda de Vries, Brenda van Aarle en Roely Djirlauw laten in een gezamenlijke reactie weten: ā€œHet is altijd een hele organisatie, want voor de vrijwilligers uit de omliggende plaatsen regelen we zelfs busvervoer. Maar als we dan merken hoezeer de vrijwilligers genoten hebben, dan kunnen we alleen maar met een heel goed gevoel terugkijken op beide avonden.ā€

De Theaterzaal van De Meenthe
Buffet in de foyer van De Meenthe