De definitieve kandidatenlijst van de ChristenUnie Steenwijkerland
De definitieve kandidatenlijst van de ChristenUnie Steenwijkerland Foto: ChristenUnie Steenwijkerland

De ChristenUnie presenteert haar definitieve kandidatenlijst

Steenwijkerland

STEENWIJKERLAND - De ChristenUnie Steenwijkerland is klaar voor de verkiezingen. De lijst met 16 kandidaten is definitief vastgesteld door de leden. Er staan 16 betrokken ChristenUnie-kandidaten klaar om campagne te voeren voor Steenwijkerland vanuit het motto: ‘Aandacht voor wat écht telt’.

Met instemming van de leden is er nog een wijziging doorgevoerd in de definitieve kandidatenlijst. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Dennis Spans verzocht om een plaatsing op een andere positie op de lijst. De ChristenUnie heeft vanwege dit verzoek Henk Boxum gevraagd plek 2 van de lijst in te nemen. Boxum is voor velen een bekend gezicht en is nu al raadslid voor de ChristenUnie in Steenwijkerland. “We zijn blij dat Henk bereid is om namens de ChristenUnie opnieuw plaats te nemen in de gemeenteraad,” aldus Niels Rook, voorzitter van het bestuur.

Top 5
De kieslijst van de ChristenUnie zal worden aangevoerd door Jantina Drijfhout en Henk Boxum. Daarnaast is Marcel Scheringa, op dit moment al wethouder namens de ChristenUnie, kandidaat voor het wethouderschap in een nieuw te vormen college. Cor Lievers, op dit moment burgerraadslid, en Dennis Spans vormen met de genoemde personen de top 5 van de kieslijst van de ChristenUnie. Rook: “We hebben veel vertrouwen dat deze top vijf het christelijk-sociale geluid van de ChristenUnie ook de komende jaren weer flink zal laten horen in onze gemeente.”

Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 3 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 3 uur geleden
Schuurverkoop
Oldemarkt heeft 45 adressen met schuurverkoop Steenwijkerland 8 uur geleden