Vorige editie Wandelvierdaagse Oldemarkt
Vorige editie Wandelvierdaagse Oldemarkt Foto: Gerda Kooij

Avondvierdaagse Oldemarkt start op maandag 27 mei

Steenwijkerland

OLDEMARKT - De lente is al in volle gang en dat betekent dat de organisatie van de avondvierdaagse Oldemarkt alweer druk bezig is om het evenement te organiseren. Van 27 mei tot en met 30 mei wordt deze gehouden met de afstanden van 5 en 10 kilometer op alle 4 de avonden. 

Tijdens de laatste avond staat de 3 km weer op het programma. Dit is een mooie afstand voor jong en oud. Altijd een erg gezellige avond. De organisatie hoopt dat de lopers rond 20.00 uur allemaal op het Marktplein verzameld zijn en dat ze dan in een grote stoet onder begeleiding van de Vollenhoofsch Fanfare naar Dalzicht kunnen lopen. Onderweg zal de Fanfare van Oldemarkt voor feestelijke en gezellige muziek zorgen. 

Wilt u meelopen? Gezellig! U kunt zich inschrijven in Dalzicht of via de link in de socials en de website van Sportvereent Oldemarkt. Vindt u 4 avonden te veel? 1, 2 of 3 avonden is ook mogelijk.

Lijkt het u leuk om te komen helpen bij de organisatie of 1 van de 4 avonden? Extra handen zijn zeer welkom. Zowel binnen de organisatie, verkeersregelaars en helpende handen.

Voor vragen kan u mailen naar avondvierdaagseoldemarkt@gmail.com.

Veel wandelplezier voor alle deelnemers gewenst!