Afbeelding
Foto: Pixabay

Senioren Platform organiseert bijeenkomst over veiligheid in Blokzijl

Steenwijkerland

BLOKZIJL - De Stichting Senioren Platform Steenwijkerland organiseert op dinsdag 20 september een bijeenkomst over veiligheid. Hierbij aanwezig zijn de politie en de brandweer. Zij zullen voorlichting geven over hoe we veilig kunnen blijven wonen. Dit is vooral voor uzelf van belang, maar ook uw kinderen zijn van harte welkom.

Mocht u het zelf niet meer kunnen beveiligen, dan kunnen uw kinderen of mantelzorgers voor u kijken wat het beste voor uw veiligheid is. Ook zorgmedewerkers zijn natuurlijk van harte welkom, want zij komen bij diverse mensen over de vloer en een kleine controle is zo gebeurd of zij geven u advies wat er moet gebeuren voor uw veiligheid.

Ook de digitale veiligheid zal aan bod komen, want daar zijn nog steeds grote problemen mee wat betreft het plunderen van uw spaargelden. De bijeenkomst wordt gehouden in De Vierhoek, Boffersweidje 4 in Blokzijl op dinsdag 20 september. De aanvang is om 14.00 uur en de koffie is gratis.

Het Senioren Platform hoopt zoveel mogelijk mensen te ontmoeten, want de winter staat voor de deur en een inbraak is snel gepleegd als er geen deugdelijke sloten en andere voorzorg is genomen.

Barsbekerbinnenpolder
Barsbekerbinnenpolder beter ingericht voor weidevogels: 'Samenwerking goed voor de natuur én de agrarische sector' Steenwijkerland 17 mei, 08:00
Afbeelding
Dweilorkesten zorgen zondag 26 mei voor gezelligheid in centrum Steenwijk: Koopzondag met Grand Finale op de Markt Cultuur 17 mei, 08:00
Afbeelding
Noodopvang asielzoekers in Vledder verlengd Westerveld 16 mei, 21:31