De opbrengst is onder andere voor de jeugd
De opbrengst is onder andere voor de jeugd Foto: Gerrie van der Hogen

FC Oldemarkt houdt Rookworstactie in Oldemarkt en omliggende dorpen

Steenwijkerland

OLDEMARKT - De leden en vrijwilligers van FC Oldemarkt gaan van maandag 16 tot en met zaterdag 28 januari in Oldemarkt en omliggende dorpen huis aan huis langs met de Rookworstactie.

De Rookworstactie houdt in dat FC Oldemarkt aan zoveel mogelijk bewoners een pakket van drie rookworsten probeert te verkopen. Deze kwaliteitsrookworsten zijn afkomstig van Slager Bouma uit Thij. Het pakket kost € 10. Naast elk huis in Oldemarkt, gaan de leden en vrijwilligers ook langs in Paasloo, Ossenzijl en Kaltenberg. 

Opbrengst onder andere voor de jeugd

Secretaris Tobi Schokker van FC Oldemarkt vertelt dat de club de opbrengst van de Rookworstactie wil besteden aan het veldonderhoud en de energiekosten. Verder wil het bestuur het geld gebruiken voor de jeugd om onder andere doeltjes aan te schaffen. Die jeugd speelde trouwens afgelopen zaterdag de eerste dag van de zesde editie van het zaalvoetbaltoernooi. In Dalzicht deden alleen teams van FC Oldemarkt mee; van de JO8 tot en met de JO17 en MO17. De teams speelden met de namen van Nederlandse en buitenlandse topclubs. De tweede dag van dit toernooi is op zaterdag 14 januari.

Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00