Zwembad Blokzijl
Zwembad Blokzijl Foto: Aangeleverd

Zwembad Blokzijl opent op 13 mei

Steenwijkerland

BLOKZIJL - Het zwembad in Blokzijl gaat op 13 mei weer open. Dan is het bad weer helemaal klaar voor alle zwemmers die willen genieten van dit knusse en mooie zwembad. In de voorverkoop tot en met 12 mei zijn abonnementen nog met korting verkrijgbaar, vanaf 13 mei gelden de standaardtarieven.

Het zwembad heeft een kleuterbad is geschikt voor kinderen en biedt voldoende ruimte om te spelen en te zwemmen. Het familiebad is ideaal voor gezinnen en vriendengroepen en biedt genoeg ruimte om lekker (baantjes) te zwemmen en te ontspannen. De grote zonneweide is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de warme zomerzon, terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen, air-trampoline of een potje voetbal spelen op het gras. Daarnaast is er een gezellige kleine horecagelegenheid waar je kunt genieten van verschillende drankjes en snacks, zoals koffie, thee, frisdrank, ijs en snoepwaren.

Of je nu een fanatieke zwemmer bent of gewoon wilt ontspannen en genieten van de zon, het zwembad is de perfecte plek om uw dag door te brengen. Vanaf 15 mei beginnen de zwemlessen weer voor het diploma zwemmen. Ook is er weer aquazwemmen. Ook is er de mogelijkheid voor APK zwemmen en opfris cursussen. Aanmelden kan bij het zwembad.

In de afgelopen winter is er veel geïnvesteerd in duurzaamheid: er is nu een isolatie deken om het bad af te dekken als het niet wordt gebruikt (of te koud is om te zwemmen) en er is een zonnepark gerealiseerd. Met deze investering wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan vermindering van het energieverbruik. Dankzij een bijdrage van de Gemeente Steenwijkerland en het beschikbaar stellen van gelden door Watersport camping Tussen de Diepen is deze grote investering mogelijk gemaakt.

Voor meer informatie kijk op www.zwembadblokzijl.nl

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
55ste editie Wielerspektakel Steenwijk Sport 17 mei, 20:35