Editie 2022
Editie 2022 Foto: Aangeleverd

Blankenham Bruist op 15 juli!

Steenwijkerland

BLANKENHAM - In 2022 vond de eerste editie plaats van het evenement Blankenham Bruist. Een gezellige dag in het dorp Blankenham met kraampjes, foodtrucks en diverse activiteiten.

Omdat deze eerste Blankenham Bruist heel goed bezocht werd, heeft Dorpsbelang Blankenham besloten ook in 2023 het evenement weer te organiseren, maar nu nog breder dan in 2022.

Op 15 juli 2023 bruist het centrum van dijkdorp Blankenham met een flink aantal kramen, kleedjes en foodtrucks. Lokale en regionale bedrijven, kunstenaars, hobbyisten, verenigingen, ambachten en nog veel meer bieden hun koopwaar aan of laten hun ‘kunsten’ laten. Zo is er een zalmroker, glaskunstenaar, kaasboer, stoelenmatter, pony’s en nog veel meer, te veel om op te noemen!
Tevens is de mooie kerk van Blankenham geopend voor publiek en zal er orgelspel klinken.

Op het evenemententerrein is een proeverij waar streekproducten geproefd kunnen worden, heerlijk vlees, groente, zuivel en drinken van eigen regionale bodem, ter plekke bereidt. Tegen een kleine vergoeding kunt u genieten van het lekkers dat de Kop te bieden heeft! De kinderen worden uiteraard niet vergeten, zo is er een gezellige kinderhoek met springkussen, ranja-koe, levende beesten en nog veel meer! De muzikale noot wordt verzorgd door een Ierse jamsessie. Een gevarieerde groep muzikanten die zowel volksmuziek speelt alsook verzoeknummers.

Kortom een gezellig evenement voor het hele gezin in bruisend Blankenham! Het evenement vindt plaats van 13.30 tot 19.00 uur in het centrum van het dorp bij het dorpshuis De Skulpe!

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook zelf koopwaar aanbieden? Mail dan naar dorpsbelangblankenham@gmail.com om u aan te melden of meer informatie te vragen! 


Foto: Aangeleverd

Afbeelding
Afbeelding
Bruidspaar Sielhorst is 65 jaar getrouwd: 'Jo werd onverwachts Riet's winnende lot' Steenwijk 8 uur geleden
Afbeelding
Giethoorn staat centraal tijdens Dag van de Geschiedenis Steenwijkerland 9 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de Overijsselse kanshebbers op deelname aan het Regio Songfestival Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
19 verenigingen uit Steenwijkerland en 7 uit Westerveld vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Steenwijkerland 21 sep., 10:32
Afbeelding
Eén op drie huurders in Drenthe mogelijk in geldproblemen Westerveld 21 sep., 10:04
Afbeelding
Tour de Wijnboer op zondag 24 september in Havelte Westerveld 21 sep., 07:00