Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe datum voor Werkfestival Steenwijkerland: Tweede editie is op vrijdag 17 november 2023

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

STEENWIJK - De voorbereidingen voor de tweede editie van het Werkfestival Steenwijkerland zijn in volle gang. De eerste 25 bedrijven hebben zich aangemeld voor het evenement dat wordt gehouden in Rabo Theater De Meenthe. De organisatie liep echter afgelopen week tegen onvoorziene omstandigheden aan waardoor er moest worden geschoven met de datum. In plaats van donderdag 16 november wordt het Werkfestival gehouden op vrijdag 17 november 2023.

Kennismaken met Ondernemend Steenwijkerland
Het Werkfestival Steenwijkerland is een dynamisch evenement waar op een gezellige, energieke en creatieve manier bedrijven in contact kunnen komen met nieuwe medewerkers. Werkzoekenden, mensen die denken aan een nieuwe uitdaging en iedereen die belangstelling heeft of kennis wil maken is welkom. Geen ‘traditionele’ banenmarkt maar een compleet festival vol verrassingen. Dit jaar wordt een breder programma georganiseerd dat nog beter past bij de verschillende doelgroepen die een bezoek brengen aan het Werkfestival. Het thema is FUN - FOOD - WORK.


Foto: Aangeleverd

Er is nog plaats voor bedrijven en organisaties die willen deelnemen
Defensie, Zorgroep Oude en Nieuwe Land, DYKA, Kornelis Caps & Closures en Kok Metselwerken uit Oldemarkt zijn allemaal te vinden op het Werkfestival Steenwijkerland. Het is een kleine greep uit de deelnemers. Bedrijven die mee willen doen, kunnen een plek reserveren op de festivalvloer. Inschrijven is nog altijd mogelijk. Er is maximaal plaats voor 60 bedrijven en organisaties die in contact willen komen met nieuw werknemers. Ook in Steenwijkerland zijn er personeelstekorten en staan er veel vacatures open. De verwachting is dan ook dat veel ondernemers niet willen ontbreken op het Werkfestival Steenwijkerland.

Kans om nieuwe contacten te leggen
Voor bedrijven is deelname een uitgelezen kans om zich te presenteren en in contact te komen met potentiële, nieuwe medewerkers. Bezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten vinden. Aanmelden kan via www.werkfestivalsteenwijkerland.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.

Het Werkfestival Steenwijkerland is onderdeel van de Week van de Ondernemer. 

Meer informatie is te vinden op www.werkfestivalsteenwijkerland.nl 


Afbeelding
Afbeelding
Donderdag 30 mei a.s.: speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 4 uur geleden
Aanvallende actie van Jason Huisman
Update: Olde Veste wint laatste competitiewedstrijd tegen Alcides met 3-1 Met foto- en videoverslag 5 uur geleden
Bas Nijhuis
Bas Nijhuis volgt Overijsselse Olympische sporters in eigen Oost-serie 'Bas naar de Spelen' Sport 6 uur geleden
Afbeelding
Paard te water aan de Hesselingendijk bij Scheerwolde 112 18 mei, 17:04
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00