Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Collecteopbrengst Hersenstichting in Steenwijkerland bereikt weer een record: collectanten halen € 8.979,86 op

Steenwijkerland

STEENWIJKERLAND - De Hersenstichting collecteweek, die in week 5 werd gehouden, is in de gemeente Steenwijkerland weer prima verlopen. Ruim 100 collectanten gingen langs de deur in Blokzijl, Giethoorn, Oldemarkt, Ossenzijl, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, Vollenhove en Wanneperveen. Met een totaal opbrengst van € 8.979,86 is er weer een record opbrengst gehaald. Er is deze keer ook weer meer met de QR-code gegeven, dat maakt het tellen en afhandelen van de collecte veiliger en eenvoudiger. 

Joke Berendsen: “Heel hartelijk dank aan alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan dit mooie resultaat en natuurlijk ook heel hartelijk dank aan alle gulle gevers! We zetten alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Al meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Van dementie, de ziekte van Parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. We blijven kijken hoe aandoeningen voorkomen of behandeld kunnen worden, en zorgen dat mensen met een hersenaandoening kunnen meedoen in de samenleving.”

Collectant gemist? Een gift overmaken kan nog steeds op rekeningnummer NL18INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting, Den Haag of via www.hersenstichting.nl.

Afbeelding
Oldejuje-libre biljartteam staat in achtste finale Zwaagstra Goede Doelen toernooi Sport 15 uur geleden
De Maten van de Keizer.
Luisterliedjes en poëzie met de Maten van de Keizer op 18 mei Cultuur 17 uur geleden
De beeldentuin van Galerie Beeldschoon.
Bezoek het Weldadig Oord en kom genieten van Beeldschone Kunst Algemeen 18 uur geleden