Afbeelding
Foto: Compact Media

Gewonde bij kop-staart aanrijding op de N334 ter hoogte van wegwerkzaamheden bij Belt-Schutsloot

112

BELT-SCHUTSLOOT- Op de Blauwe Handseweg (N334) heeft woensdagavond 12 juli omstreeks 18.45 uur een kop-staart aanrijding plaatsgevonden ter hoogte van de wegwerkzaamheden bij Belt Schutsloot. 

Voor de verkeerslichten stond een personenauto met daarin een gezin van drie volwassenen en drie kinderen te wachten, toen een bestuurder van een bestelbus niets vermoedend er achterop klapte. De man verklaarde tegenover de politie dat hij na een uitgevoerde spoedklus onderweg was naar huis, maar met zijn gedachte er nog niet bij het werk was. 

Nabij de locatie van het ongeval was de waterpolitie in bijzijn van hondengeleiders bezig met een oefening, deze werd tijdelijk onderbroken om assistentie te verlenen. De provinciale weg werd tussen Blauwe Hand en Belt Schutsloot afgesloten voor verkeer. 

Het mobiel medisch team van Groningen Airport Eelde kwam met de traumahelikopter ter plaatse, om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is uit eindelijk voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft beide zwaar beschadigde voertuigen geborgen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Oldejuje-libre biljartteam staat in achtste finale Zwaagstra Goede Doelen toernooi Sport 14 uur geleden
De Maten van de Keizer.
Luisterliedjes en poëzie met de Maten van de Keizer op 18 mei Cultuur 17 uur geleden
De beeldentuin van Galerie Beeldschoon.
Bezoek het Weldadig Oord en kom genieten van Beeldschone Kunst Algemeen 18 uur geleden