Sfeerfoto van Melbourne
Sfeerfoto van Melbourne Foto: Jan Willem Koopman

Arianne Hartono breidt zich voor op tweede kwalificatiewedstrijd Australian Open

Sport

MELBOURNE - Arianne Hartono bereidt zich momenteel voor op de tweede kwalificatiewedstrijd voor het Australian Open op donderdag 13 januari. Om 10.00 uur plaatselijke tijd (0.00 uur Nederlandse tijd) begint haar wedstrijd tegen de Belgische Ysaline Bonaventure. 

Jan Willem Koopman, de coach en trainer van Arianne, appt vanuit Melbourne een wedstrijdoverzicht van een aantal kwalificatiewedstrijden die op 13 januari staan gepland. Daarop staat dat zijn pupil om 10.00 uur op Court 12 mag aantreden tegen Ysaline Bonaventure. Op hetzelfde tijdstip op baan 3 komt nog een Nederlander in actie. Dat is Jesper de Jong. Aansluitend speelt hier de Nederlandse richel Hogenkamp. Voor Arianne is het gunstig dat ze al om 10.00 uur mag spelen. Haar eerste wedstrijd afgelopen dinsdag begon anderhalf uur later, waardoor het al een stuk warmer was en het kwik opliep tot boven de 30 graden. 

Herstelwerk
Vandaag heeft Arianne getraind en wat herstelwerk gedaan van de wedstrijd van dinsdag. Deze won zij met 2-1 van de Australische Talia Gibson. Verder is het een rustige dag voor Arianne en Jan Willem. Hij had daarom nog tijd om wat sfeerplaatjes te schieten van de mooie omgeving van het hotel.

Sfeerfoto dichtbij het hotel van Arianne en haar trainer Jan Willem
Afbeelding
Arianne tijdens de training
Wethouder Marcel Scheringa (rechts) en raadslid Roland Logtmeijer
Steenwijkerland wil flesjes en blikjes uit afval redden: gemeente plaatst 'doneerringen' Steenwijkerland 6 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Unieke modelbaan op Miniatuur- en Modelbouwspektakel in De Meenthe Steenwijk 20 uur geleden