Afbeelding
Foto: Pixabay

FNV organiseert bijeenkomst over de weg in het doolhof van de (ouderen)zorg: Van thuis naar t(e)huis

Algemeen

MEPPEL - Het bestuur van de afdeling FNV Senioren ZW Drenthe en NW Overijssel organiseert voor haar leden en geïnteresseerden een bijeenkomst met name voor de senioren over de weg in het doolhof van de ouderenzorg. De toegang is gratis. Deze informatieve bijeenkomst zal worden gehouden op dinsdagmiddag 23 april.

Gonda de Boer en haar collega van de gemeente Meppel zullen u iets vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen de WMO. Ingrid de Wolde en Jacqueline Wever van de Zorggroep Noorderboog zullen de mogelijkheden met betrekking tot de Wet Langdurige Zorg (WLZ) toelichten.

Uiteraard is er tijdens de bijeenkomst ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelding is mogelijk tot dinsdag 16 april. Stuur per mail uw gegevens (naam, adres woonplaats) naar: joh.logtenberg@hetnet.nl en vermeld ook met hoeveel personen u komt of stuur uw gegevens in een gefrankeerde enveloppe naar: FNV Senioren ZW Drenthe – NW Overijssel, Heinsiusstraat 121 7942 TS Meppel. Aanmelding is tevens bevestiging van deelname.

Adres: Groen van Prinstererstraat 1A, 7942 CW Meppel. Aanvang 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.