Popkoor WanneBe tijdens de repetitie
Popkoor WanneBe tijdens de repetitie Foto: aangeleverd

Popkoor WanneBe zoekt nieuwe leden

Cultuur

WANNEPERVEEN - Popkoor WanneBe zingt graag meerstemmig en met plezier. De leden van WanneBe komen uit Wanneperveen en omstreken. Het koor is op zoek naar nieuwe leden. 

Sinds september repeteert popkoor WanneBe weer volop. De koorleden zijn nu druk met de voorbereidingen voor het concert met Jan Vayne, dat gepland staat in het voorjaar van 2022. Dit alles onder de enthousiaste leiding van de nieuwe dirigent Marion Mulders. Naast dirigent is Marion violist en componist en staat ze ruim 30 jaar voor uiteenlopende gezelschappen, zowel koren als orkesten. Voor haar is werken met groepen een heerlijke uitdaging. In 2020 bestond WanneBe vijf jaar, een goede reden voor een nog in te plannen feestje. 

Het popkoor is momenteel met name op zoek naar bassen en tenoren ter uitbreiding van het koor. Zing je graag? En hou je ook van gezelligheid? Kun je op woensdagavond (behalve schoolvakanties) in Dorpshuis De Wanne in Wanneperveen repeteren van 20.00 uur tot 22.00 uur? Dan heeft het popkoor een klik met jou. 

Voor diegene die interesse heeft om kennis te maken met Popkoor WanneBe, is er gelegenheid om op woensdagavond om 20.00 uur tijdens de repetitie te komen kijken en te luisteren. Meld je aan op de website www.popkoorwannebe.weebly.com via het contactformulier of neem contact op met Miranda. Zij is te bereiken via: miranda.westerdiep@gmail.com.

Raymond Ceulemans in actie
Glansrijke overwinning van Gert-Jan van der Veen op Raymond Ceulemans Sport 3 uur geleden
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 4 uur geleden
Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 21 uur geleden
Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
2023 stabiel jaar voor Vitens, ondanks weersextremen Algemeen 22 uur geleden
Henk Raggers
Henk Raggers staat aan kop in het Jos Verheijen Memorial toernooi Sport gisteren

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.