The Mob
The Mob Pin-up HD Desktop Background

Bluesrock in de Buze

· leestijd 1 minuut Cultuur

STEENWIJK - Op zaterdag 12 maart spelen de bands Dirty Boulevard en The Mob in de Buze te Steenwijk.

Dirty Boulevard, bestaat reeds 40 jaar. Je hoeft dus niet per se Normaal of Golden Earring te heten om dat te bereiken. Ooit begonnen als band met eigen werk maar langzamerhand nam de lol in het coveren van Herman Brood, Lou Reed en The Rolling Stones de overhand. Neem zes muzikanten die al jaren van kroegen tot grote podia trekken, zet ze bij elkaar en je hebt Dirty Boulevard.
De band is vanwege het jubileum de studio ingedoken en heeft een aantal nieuwe nummers opgenomen. In dit geval toch weer eigen werk. Ze brengt Dirty Boulevard in de Buze een mix van deze nummers en covers.

Smeuïge blues
De afsluiter van de avond is The Mob. De smeuïge blues van deze band, met onder andere - the only original - Jan Katers op mondharmonica en Rene Plekkenpol op zang, is een mix van lekkere vette blues en een vrolijke noot. Een avond vol herkenbare blues nummers van onder anderen BB King, Jeff Healey, Gary Moore, Living Blues, Eric Clapton, maar ook onbekendere bluesgiganten als Michael Keaton, The Red Devils, Guy Forsyth en Eamonn McCormick komen voorbij.

De optredens beginnen om 21.00 uur en de zaal is open vanaf 20.30.
De entree bedraagt € 5 en kaarten zijn online verkrijgbaar via www.buze.nl.

Poppodium de Buze is momenteel druk in de weer met het programma voor de komende tijd. Op 26 maart komen Staal, Low Emission en Wildeboer naar de Buze en op 28 mei staat de feestmetalband Pene Corrida op het programma. Meer informatie is te vinden op www.buze.nl en de social mediapagina’s van de Buze.

Steenwijker mannenkoor
Steenwijker mannenkoor houdt inloopavond: 'Welkom en zing mee' Cultuur 8 uur geleden
Afbeelding
Duurzaam Willemsoord organiseert op 29 mei informatieavond over zonnepark Steenwijkerland 9 uur geleden
Sjef Damhuis houdt zijn lezing in Hoogthij
Lezing Sjef Damhuis over nazi-terreur in Steenwijk: MFC Hoogthij met 200 bezoekers twee keer uitverkocht Steenwijkerland 10 uur geleden
Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Algemeen 1 mei, 15:30
Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 1 mei, 13:36
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 1 mei, 12:12