Zwembad 't Tolhekke
Zwembad 't Tolhekke Foto: Aangeleverd

Openluchttheater Tolhekke krijgt tweede editie

Cultuur

STEENWIJK – Na een succesvolle editie van Openluchttheater Tolhekke vorig jaar, opent het buitentheater deze zomer opnieuw haar deuren. Op de prachtige groene ligweide van zwembad Tolhekke, nabij Oldemarkt kunnen toeschouwers weer genieten van topacts voor jong en oud. Je kunt daar bij zijn van 29 juni tot en met 19 juli.

Stichting M.O.L. presenteert een volwaardig en memorabel programma in Tolhekke. Er zijn 16 speeldagen beschikbaar op de ligweide van het buitenzwembad, waarop al een interessant lijstje met namen gepland staan, onder anderen Maan, Anneke van Giersbergen & band, Ernst & Bobbie en De Dijk. En in de komende weken verwachten wij meer grote namen bekend te maken!

Dochter

Stichting M.O.L. staat voor Meenthe op locatie en is dit voorjaar definitief als dochter afgesplitst van Stichting De Meenthe, de stichting achter theater De Meenthe, om zo te voldoen aan de Culturel Governance code.

De kaartverkoop start half mei. Houd de site www.openluchttheatertolhekke.nl en/of de social media in de gaten.

Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasja Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 23 uur geleden