Openluchttheater Tolhekke
Openluchttheater Tolhekke Foto: Pim Bakker

Openluchttheater Tolhekke presenteert programma

Cultuur

STEENWIJKERWOLD - Openluchttheater Tolhekke heeft maandag 16 mei haar buitenprogramma bekendgemaakt. Onder andere BLØF, De Dijk, Anneke van Giersbergen en Rondé zullen tussen 29 juni en 16 juli te zien zijn in het buitentheater bij Zwembad ’t Tolhekke.

Op woensdag 29 juni wordt afgetrapt door Suzan & Freek. Na een zeer succesvolle avond op de eerste editie van Openluchttheater Tolhekke en een spontane duik van Freek in het zwembad kunnen bezoekers ook deze tweede editie naar hartenlust meezingen met hits als ‘100 keer’ en ‘Onderweg naar later’.

Topacts

Daarna volgen tal van Nederlandse topacts zoals de Zeeuwse band BLØF die dit jaar 30 jaar bestaat, De Dijk, Ernst & Bobbie, en Rondé (bekend van de hit ‘Hard To Say Goodbye’ en hun geweldige liveshows). Anneke van Giersbergen geeft deze zomer, mét volledige band, een aantal exclusieve concerten in Nederland, waaronder ook in Openluchttheater Tolhekke.

De organisatie, die in handen is van Stichting M.O.L. (Meenthe op locatie), is er erg trots op een tweede editie met dergelijk grote namen te kunnen presenteren. “Het was heel spannend of we alles weer rond konden krijgen nu het aanbod van festivals en concerten gigantisch is deze zomer. Maar wij zijn blij dat we de regio ook deze zomer weer een programma kunnen bieden van topartiesten, dichtbij huis,” zegt programmeur Monique de Boer.

Kaartverkoop

“Dit jaar bouwen wij een theater met een capaciteit van 1000 bezoekers en zorgen wij natuurlijk weer voor dat heerlijke zomerse gevoel van een feestje bij het zwembad,” aldus theaterdirecteur Han Evers.

De kaartverkoop start dinsdag 17 mei om 13.00 uur op www.openluchttheatertolhekke.nl.

Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasje Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 3 uur geleden
Afbeelding
Met vijf foto's: Plugin - Plugout Sessie in Café Gelderingen: Blues- en rockband Van Lunteren excelleert Cultuur 26 mrt, 17:54
Afbeelding
Bekijk hier het volledige programma van Sail Kampen 2024 Algemeen 26 mrt, 17:10
Afbeelding
Bekijk hier het volledige programma van Sail Kampen 2024 Partnerbijdrages 26 mrt, 17:10