De Bluesbende
De Bluesbende Foto: Aangeleverd

Met voorproefje in video: Bluesrock van de Bluesbende in de Buze

Cultuur

STEENWIJK - De Bluesbende komt naar de Buze te Steenwijk. Een razend bluesrock trio! Op zaterdag 11 november treedt de band in de Buze op. 

De band had al een optreden voordat ze één noot samen gespeeld hadden. Maar na 3 minuten repeteren was de muzikale klik er al volgens bassist Henk Nibourg. Samen met gitarist Nico Groen en drummer Wilko van Beek begon hij Bluesbende. Deze bezetting is nog steeds actueel. 

Het optreden werd een groot succes; het publiek was wild enthousiast en een nieuwe blues band was geboren. Bluesbende speelt repertoire van o.a. Rory Gallagher en andere blues & rock grootheden zoals Status Quo en uiteraard Jimmy Hendriks. Maar natuurlijk ook eigen werk.

De show begint om 21.30 uur en de zaal is open vanaf 21.00 uur. De voorverkoop online bedraagt € 7,50 per kaart: www.buze.nl. Aan de deur kost een kaartje € 10.

De komende tijd is er weer voldoende te doen in de Buze. Vrijdag 17 november is Radar er weer met Techno en Deephouse. Op zaterdag 2 december is er een open jamsessie. Tijdens het eindejaarsfeest op 30 december spelen DJ Oelvis en Lemonade. Voor 2024 zijn de eerste producties alweer gepland.


Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00