Hobo
Hobo Foto: Pixabay

Kamermuziekconcert met hobo, cello en piano in Wilhelminaoord

Kunst en Cultuur

WILHELMINAOORD - Op zondagmiddag 3 maart vindt in RondoM in Wilhelminaoord een bijzonder kamermuziekconcert plaats met hoboĆÆst Lourens Kuijper, celliste Christiane Schepping en pianist Tjako van Schie. Deze drie musici die elkaar al uit een ver verleden kennen, zullen dan werken van FaurĆ©, Poulenc, Bruch, Saint-SaĆ«ns en een wereldpremiĆØre van een nieuwe compositie van Tjako van Schie ten gehore brengen.

Christiane Schepping, geboren in 1960, ontdekte haar passie voor de cello in haar jeugd, geĆÆnspireerd door het Neusser kamerorkest onder leiding van haar vader, prof. Wilhelm Schepping. Haar muzikale reis bracht haar naar solistische hoogten en leidde tot het oprichten van het Rheinische Oratorien Orkest, naast haar werk als celliste en docent aan de muziekschool van Neuss.

Lourens Kuijper, geboren in 1962, veroverde de muziekwereld met zijn expressieve hobo spel, wat resulteerde in optredens met gerenommeerde orkesten en ensembles over de hele wereld. Zijn diepe connectie met zijn instrument belooft een bijzondere uitvoering.

Tjako van Schie, geboren in 1961, staat bekend om zijn niet-alledaagse benadering van muziek. Als pianist en componist heeft hij een unieke artistieke visie ontwikkeld die het publiek telkens weer weet te betoveren. Hij heeft zijn eigen muziekcentrum RondoM in Wilhelminaoord waar hij woont en werkt. 

Kaarten

Aanvang: 15.00 uur, inloop: vanaf 14.30 uur, locatie: Cultureel centrum/Muziektheater RondoM, Linthorst Homanstraat 22, Wilhelminaoord. Toegang: ā‚¬ 17,50. Kaarten aan de zaal of reserveren via e-mailadres: tjschum@gmail.com of telefoonnummer: 06-53681895.

Lees het uitgebreide bericht op: https://www.dekopvan.nl/agenda/2024/3/3/kamermuziekconcert-met-hobo-cello-en-piano-in-wilhelminaoord-300246