Linda de Mol
Linda de Mol Foto: Roy Beusker

Inwoners uit Wilhelminaoord en Meppel jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Westerveld

WILHELMINAOORD - Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Wilhelminaoord uit postcodegebied 8384 en eveneens vijftig inwoners van Meppel uit postcodegebied 7943. Zij nemen plaats in de studio van ā€˜Postcode Loterij Miljoenenjachtā€™ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Wilhelminaoord en Meppel daadwerkelijk in de prijzen vallen, is aanstaande zondag 1 oktober vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Wilhelminaoord en de vijftig inwoners van Meppel zijn samen met inwoners van zeven andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. EĆ©n van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ā€˜Gouden Koffer Spelā€™ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ā€˜Postcode Loterij Miljoenenjachtā€™ met daarin de inwoners van Wilhelminaoord is zondag 1 oktober van 19.55-21.30 uur bij SBS6 te zien.