Richard Strijker
Richard Strijker Foto: Facebbook

Richard Strijker gaat voor zijn vijfde seizoen bij hoofdklasser Urk

Sport

URK - SV Urk en Richard Strijker blijken een goede match. De in Steenwijk woonachtige keeper voelt zich thuis op Urk. “Een prachtige club, met vooral prachtige mensen,” aldus de doelman. Hij vervolgt: “en ik wil nog een keer een prijs pakken hier!”

SV Urk is blij met doelman. “Eén van de betere keepers in de hoofdklasse, een winnaar en iemand die altijd scherp traint,“ zo laat de club op haar internetsite weten. Op dit moment is Richard Strijker, die eerder bij SC Heerenveen, Olde Veste, ONS Sneek en Drachtster Boys onder de lat stond, bezig aan zijn vierde seizoen bij de hoofdklasser. Daar komt dus in ieder geval nog een vijfde seizoen bij. “Als bestuur en Technische Commissie zijn we hier content mee“ geeft de club aan. 

Minst gepasseerde doelman
Ook dit seizoen staat Richard Strijker weer goed te spelen. Na twaalf gespeelde wedstrijden kreeg de keeper maar acht tegentreffers te incasseren. Daarmee is de doelman de minst gepasseerde doelman in het landelijke amateurvoetbal. Mede door het geringe aantal tegendoelpunten staat Urk tweede op de ranglijst in de hoofdklasse B.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 5 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 6 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 8 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop gisteren
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47